Infrastructure Technical Advisory Group



Meeting Agenda

Date: Monday, August 20, 2018 **Start/End Time:** 3:00 PM – 4:30 PM **Location:** 3139 Computer Science

Time	Agenda Item	Who	Length
3:00 PM	Welcome	Alan Silver	5 min
3:05 PM	 ITAG business Approve minutes Introduction of CIO Thank you for the support to Mike and Rafi. 	Alan Silver	10 min
3:15 PM	Backups Report ¹	Melissa Tran and Steve Barnet	5 min
3:20 PM	 IAM Council Password Policy Update² DUO Multi-factor Authentication³ Directory Service Rationalization⁴ Select IAM council co-chair⁵ 	Tom Jordan and Melissa Tran	25 min
3:45 PM	 UW Security Plan Campus Information Security Program⁵ UW system 2 year security program⁶ 	Bob Turner	15 min
4:00 PM	Cloud Strategy ⁷	Joe Johnson	20 min
4:20 PM	CIO Updates • Service Inventory Refresh ⁸	Dawn McCauley	5 min
4:25 PM	Adjourn		

Next Meeting: Friday 9/20/18 3:00 - 4:30 at 3139 Computer Science

- 1. Recommendations from the backups working group.
- 2. Password policy
 - a. Where we stand with Madison policy
 - b. How UW System sees our efforts
- 3. DUO
 - a. Latest plans
- 4. Directory Service Rationalization
 - a. Understanding of what services are around campus and understanding their needs.
- 5. Looking to select a co-chair with Tom Jordan. Please come with possibilities.

- 6. First draft. Seeking comments.
- 7. Quick summary of where we stand on System's mandated policy
- 8. Joe Johnson's thoughts on cloud strategies.
- 9. Quick update on service inventory refresh efforts.

Future Topics

- Configuration management database
 - o Presentation of Cherwell
- Enterprise Communication and Collaboration (ECC) Team -Domain-based Message Authentication, Reporting & Conformance (DMARC)
- Update from File Storage Working Group
- SME List
- 10GB Network switches