Infrastructure Technical Advisory Group Meeting Agenda



Date: Monday, September 17, 2018 Start/End Time: 3:00 PM – 4:30 PM Location: 3139 Computer Science

Time	Agenda Item	Who	Length
3:00 PM	Welcome	Alan Silver	5 min
3:05 PM	ITAG businessApprove minutes	Alan Silver	5 min
3:10 PM	DMARC for campus email ¹	Beth Wendt and Marcus Machacek	15 min
3:25 PM	Backups Report ²	Melissa Tran and Steve Barnet	15 min
3:40 PM	 IAM Council DUO Multi-factor Authentication³ Directory Service Rationalization⁴ Selected IAM council co-chair⁵ 	Tom Jordan and Melissa Tran	15 min
3:55 PM	Discussion: DNS Requests for 3 rd level domains ⁶	Jason Pursian and Steve Krogull	10 min
4:05 PM	Discussion: IP Allocation ⁷	Jason Pursian	10 min
4:15 PM	 UW Security Plan Password policy approval?⁸ Campus Information Security Program⁹ UW system 2 year security program groups¹⁰ 	Bob Turner	10 min
4:25 PM	Adjourn		

Next Meeting: Friday 10/15/18 3:00 - 4:30 at 3139 Computer Science

- 1. Presentation of Domain-based Authentication, Reporting, and Conformance (DMARC) that is coming to email system
- 2. Recommendations from the backups working group.
- 3. Latest plans for DUO rollout
- 4. Directory Service Rationalization
 - a. Understanding of what services are around campus and understanding their needs.
- 5. Who will be new co-chair for IAM council with Tom.
- 6. Discussion: How does the process for DNS requests for 3rd level domains work? Some background information (<u>https://kb.wisc.edu/page.php?id=1022</u>). But what are the criteria for approval or denial?

- 7. Discussion: There was a group that was set up to discuss how IPs would be allocated. Is this still operational? Is there a need for this? Background information: <u>https://wiki.doit.wisc.edu/confluence/display/NAG/IP+Allocation+Committee</u> https://kb.wisc.edu/itpolicy/cio-ipv4-allocation-policy
- 8. Has the password policy been approved by UW System? Did System accept the mitigating controls?
- 9. Any questions/comments on the campus information security program that was sent out last month?
- 10. Quick update on the groups formed for UW System 2 year security plan and how to engage? There are five teams formed:
 - a. Asset Inventory Management (Steve Krogull and Stefan Wahe)
 - b. Data Management (Alan Ng and McKinney Austin)
 - c. Multi-Factor Authentication (Melissa Tran and Steve Van Der Weide)
 - d. Risk Management (Stefan Wahe and Jason Pursian)
 - e. Security Awareness Training (Bob Turner and Bruno Browning)

Future Topics

- Configuration management database
 - Presentation of Cherwell
- Update from File Storage Working Group
- SME List
- 10GB Network switches