Infrastructure Technical Advisory Group



Meeting Agenda

Date: Monday, October 15, 2018 **Start/End Time:** 3:00 PM – 4:30 PM **Location:** 3139 Computer Science

Time	Agenda Item	Who	Length
3:00 PM	Welcome	Alan Silver	5 min
3:05 PM	 ITAG business Approve minutes Thank you for Melissa!¹ Replacement for Melissa for ITAG² Introduction to new portfolio manager³ Updated Charter⁴ 	Alan Silver	15 min
3:20 PM	Discuss/Approve Cybersecurity Plan ⁵	Bob Turner	10 min
3:30 PM	Multi-factor authentication ⁶	Patrick Hare and Tom Jordan	25 min
3:55 PM	Backups – Next Steps ⁷	Melissa Tran and Steve Barnet	5 min
4:00 PM	IP Allocation ⁸	Alan Silver	10 min
4:10 PM	Adjourn		

Next Meeting: Monday 11/19/18 3:00 - 4:30 at 3139 Computer Science

- 1. Melissa Tran's last day in October 17th. Thank you for all you have done.
- 2. Replacement for Melissa to ITAG.
- 3. Troy Dreyer has just joined the CIO's office as the portfolio manager under Dawn McCauley.
- 4. A need to change the sponsor and executive team members. Should CTO or Deputy CIO be given a spot of ITAG? What about executive team membership?
- 5. Discussion and approval of cybersecurity plans. Initially sent out in August.
- 6. Multi-factor authentication presentation (overview and updates, demo, and Q&A)
- 7. Backups working group to discuss future steps of the project.
- 8. Continued discussion from last month with an initial document in circulation. Would like to spin up a working group to hash this out.

Future Topics

- UW Cloud Strategy
- SIME strategy/deployment
- Virtualization strategies at CCI
- Configuration management database
 - o Presentation of Cherwell
- Update from File Storage Working Group

- SME List
- 10GB Network switches